Tuesday, May 18, 2010

...AiR ASia iS oN ZERO FARE agaIn...

...Waduhhh teNsioonnn nihhh sepagi dok ngaDap PC dengan PEnuh kesAbaraN...BukAN dok puLuN wat kerJA akAN teTapi doK puLun chEck Air Asia ZERO FARE prOmo...HAhaha...Dah saMpai lUpa diRi...MemANg ramBang maTA siot dok tenGok destination yang di offer oleh AA...tapi pepAham lah riBuan manUsia dok cheCk menda yANg saMA...asyik2 timE out...tENsi laH...Tapi Nak tikEt muRah puNya paSal....sanGgUp akU berSAbar...So koRAng dapaT tak purchAse tiket???AnywaY to upDate...NExt yEAr puNya deStination JAKARTA...Hhehehe again???dAh muraH kan...PENANG--JAKARTA--PENANG = RM79 (tax+cnvinience fee+insurans)...WOrth it kan????So apA lagi maSeh tiDAK keTInggALan nAK bOOK cOZ booKing perIod from 8 May tiLL 23 May 2010...But traVel daTE starting frOm NExt Year 3 JAN ~ 8 May 2011...SAbar je kan...
p/s: Mak aku belum tau...kalao dia tau mesti dia hingaq....berjalan ja kejanya...

4 comments:

tulip_suci said...

jalan puas2 karang dh de handbag cam aku payah

BuzuEdiany said...

Pn Tulip Suci ---->hahhaa...itu cerita lmbat lagi...tp teringin jugak nk ada 'handbag' mcm hg...huhu

sepul said...

gua dapat ke bandung 2 orang RM79 jugak. bulan feb nih. miahahahaha

Buzu Ediany said...

Sepul--> wuuuhuuu sonotnya...tak sabaq nih nak p sana...jom2...