Friday, July 16, 2010

...ToDAy I FeeL LiKe???...

...Salam 1 Malaysia everyone...Di pagi jumaat yang indah ini saya menulis apa yang hati saya rasa pada ketika ini...Wahh cukup banyak waktu terluang time bekerja ni...Sampai sempat saya melayan kata hati...hehehehe...Nak tau apa kata hati saya ketika ini??FUhhh kalau dilayan ke semuanya mau berpinar bijik mata...Apa-apa pun hanya sekadar berkongsi cerita hati dengan kawan2 semua....Jom LayaaaNnnzzzz.....
***Yang perTAma*** ...Setelah cuti2 saya ke Hong Kong terpaksa dibatalkan, saya begitu mengidam untuk bercuti-cuti...Rasa sudah lama tidak pergi merehatkan diri di tempat orang...Sudah lama tidak berposing2 gediks...Saya rindu dan saya mahu pergi bercuti2...
***Yang KedUa*** ...Memandangkan 24 July 2010 akan bermula lah Malaysia Megasale Carnival 2010, maka hati saya juga melonjak dengan tidak sabar untuk bershopping2...Membakar kalori dengan membuat Mall Hopping...Dari 1 kedai ke 1 kedai...Pilih-pilih dalam warehouse sale...Q panjang untuk nk bayaq...Holding shopping bags sampai tak cukup kaki tangan...Ya ini juga yg saya rasa pada ketika ini....Sapa nak tolong???
***Yang KetiGA*** ...Disebabkan kerinduan saya sudah mencapai tahap gaban pada EN DF maka saya hingin sangat berdeting dengan dia...Spent time together2...Al maklum lah kami kan berjauhan terpisah oleh laut andaman gitu..BEtul ke laut andaman??Ntah aku main tibai jerk... ***Yang KeEmpAt*** ...Keinginan ni macam melampau jugak la...Tapi mana tau kot satu hari nanti ada rezeki lebih kan...Sangat2 teringin nak nek cruise membelah lautan di benua Eropah...Tu dia tak hengat punya day dreaming...Best pa singgah di pulau2 yang indah...Pasir puteh yang mulus...PErghhh best tak??harus la best bangat....Bila agaknya ye??
***Yang KeLima*** ...Nak duit yang banyakssssssss...Sebab hok yang kelima ni lah tunggak segala yang tersenarai di atas...Kira macam back bone la...Betoi kan??hahahaha...So macam mana nk memperolehi duit duit duit duit yang banyak??Tepuk dada tanya lah hati...USaha tangga kejayaaan...Semoga kita semua dilimpahi rezeki olehNya...
p/s : Terima kasih pada Mr Google sebab mempicturekan kata hati saya...

2 comments:

tulip_suci said...

ni memang tahap superb gaban + cipan punya impian ni..

Buzu Ediany said...

Buzu-->Tulip_SUci
...HAh tau tkpa...ni la bila tadak keja kt opis...saja2 mengisi masa yg lapang...hahahaha...