Sunday, November 15, 2009

My Best Friends Forever

~ B . E . S . T F . R . I . E . N . D F . O . R . E . V . E . R ~


"...A friend is someone we turn to when our spirits need a lift...

...A friend is someone we treasure for our friendship is a gift... .

..A friend is someone who fills our lives with beauty, joy, and grace...

...And makes the whole world we live in a better and happier place..."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sAlAM To All...
...Korang sume mesti ada ramai kawan kan?? But among your thousand and one friends tu mesti ada selected yang menjadi Best Friend Forever (BFF) kan?? Berapa BFF yang korang ada?? How do you choose them become your bff?? So kat sini aku nak kenalkan sket my so call BFFs...Kenapa diaorang jadi bff aku??...

...HamZah....HuNNy...BeDz...CaPaNG...

...MisI iEna...BoBoY...aTeh...

  • Aku sayang diaorang macam adik beradik sendiri, tak pernah terniat nk simpan perasaan cintan cinton coz orang cakap kalau once dah ada perasaan macam tu friendship ni takkan seperti dulu..betul ke??
  • Kami berkongsi kegumbiraan dan kesedihan bersama...Berkongsi memori indah dan lucu sambil bergelak tawa bersama...Menyelami kesedihan bersama...dan Menitiskan air mata bersama...
  • Tiada rahsia antara kami...Berkongsi cerita suka duka dan sering memberikan pendapat walaupun kadang bercanggah tetapi itu semua bukan menghalang persahabatan kami...Ingat ye kawan2 biarlah rahsia antara kita??
  • Tidak Hypocrite dan bermuka-muka dalam persahabatan kami...Jujur dalam semua perkara...Even sometimes orang lain tidak dapat menerima cara persabahatan kami...Over ker kita nih wahai bffs ku??? hehehehe....
  • Sentiasa mendoakan kejayaan dan kebahagiaan bersama...Kita juga akan turut bahagia dan gembira bila kita tengok best frens kita berjaya tak kira lah dalam apa jua bidang...academic ke...karier ke..or business ataupun dia bahagia bersama orang tersayang...itulah gunanya best fren saling mendoakan best fren yang lain..Maka dengan itu baru lah ikatan persahabatan itu tidak luput ditelan peredaran masa...
  • Hurmm apa lagi ek??banyak lah kalo nk disenaraikan ciri2 bff aku nih...korang memang best dan terima kasih coz jadi bff aku...once kita berkawan selamanya tetap jadi kawan...aku sayang sangat korang sume sebab korang dan kawan-kawan yang lain banyak menceriakan hidup aku...

p/s: Pada sahabat2 lain yang tidak tersenarai sebagai bff aku korang pun aku sayang jugak dan kita tetap kawan selagi korang sudi bersahabat dengan aku....


ThiS is PotRAits of My BEST FRIENDS FOREVER....

FiDOs a.k.a CaPaNG
IeNA a.k.a MiSI iEna


ZaIdAH a.k.a BeDz
Shazlynn a.k.a AtEH

Pali a.k.a BoBOy



HamZAh a.k.a aMzAH



ZuLhANi a.k.a HuNNy

~ hoPE thAT Our FreNship wiLL tIghT forevER aND theRE wiLL bE no EndIng tiLL oUR lASt bREaTH~

2 comments:

shazlynn said...

buzz.. thanxs 4 dat compliment and i really appreciate it.. luv u too.. hope our relationship keep tied..

!eNa PnG said...

thanks my BFF :* u too...