Friday, October 08, 2010

...JoM bALeK kAMpuNg & HappY WeeKeNd...

...Selamat Hari Jumaat Kengkawan...wAhhh suDah juMaat Kan???haishhhh sat ja masa dan hari berlalu...Dan Hari Jumaat ni jugak merupakan Syawal yang terakhir untuk tahun ni...Dah selamat kita beraya selama sebulan....korang puas tak raya??
Anyway saja nak habaq malam ni saya nak balek kampung halaman tercinta....Penaaanngggggg tunggu i'm coming back....weeehuuuuuu....Saya akan bertolak pulang pada malam ini dengan menaiki BAS EKSPRESS....Sudah lama tak naik bas ekspress for long distance...huhu...Ni baru terasa nikmat balik kampung....(ayat motivate diri sendiri)...Kali ni EN DF tak dapat turut serta sebab dia kena kerja weekend...So kalo nak drive sorang mmg tak dapet la den...So i have decided balek naik bas PLUSLINER...Sebab senang and dekat sket...Dari Serendah boleh naik tren je ke stesen Kuala Lumpur...sebab stesen PLUSLINER mmg kat KTM KL...Tapi memang tak banyak trip...Saya naik last trip kul 11.59pm...tara nak tot tet tot tet mst kul 12 midnite jugak la jawabnya...So doakan saya selamat tiba di Penang dengan selamatnya...Amin...
...Inilah bas yang akan membawa saya pulang ke PEnang...
Yang keduanya nak cerita, weekend ni musti pakat ramai dok tunggu n ternanti2...10 OCT 2010 aka 10.10.10...yelah tarikh spesel...So mesti ramai jugak dah plan nak melangsungkan hari bahagia pada tarikh yang unik ni kan...So congrats kepada sahabat saya KU NURUL AZIRA & SHAM di atas pernikahan korang...semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...Dan buat CIK DAYANA MURAD yang bakal menjadi tunangan kepada EN AZRI...Semoga korang cepat2 naik pelamin...Akhir sekali, secara umumnya, pada sesiapa yang melangsungkan hari bahagia pada hujung minggu ini semoga ikatan yang terbina kekal abadi dan diberkati olehNya...Amin...
...Bila la nak dapat peluang disarungkan cincin cam gini kan??kan??...
p/s: gambar adalah ehsan Incik Google...

4 comments:

Yan said...

akak doakan selamat sampai.. Penang kat mane?

Buzu Ediany said...

Buzu--->Yan:-

Tq sis...sy dh pun selamat smpai...penang kt glugor...nearby usm...jmput la datang umah...

!eNa PnG said...

teringin lor... :P hang tak lama dah tue :d

Buzu Ediany said...

Buzu--->Iena Png:-

heheehe...insyaAllah...Moga semua yg baik2 saja akan terjadi...amin..