Tuesday, November 01, 2011

...NOVEMBER 2011...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

U ols...Walaupun sebenarnya rasa tak perlu nak mention sbb u ols pun mesti dah tau kan...Tapi nak jugak habaq...Arini dah masuk bulan NOVEMBER...Cepatnya masa berlalu...Tak lama dah tahun 2011 akan meninggalkan kita dengan sejuta kenangan kann???

Apa spesel sangat bulan NOVEMBER ni??sebab tengok status kat tweeter dan juga FB semua pakat dok tulih kt wall 1.11.11?? Adakah sebab tarikh itu semuanya angka 1???  Esok ni 20.11.2011 pun mesti pakat ada jugak yang dok post kan?? Tapi aku tak kesah 1.11 ka or 20.11 but yang merisaukan serta dikisahkan ialah 27.11.2011....Jeng Jeng Jeng...Harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar seperti apa yang dirangcang...Amin....

1 comment:

Yan said...

INSYALLAH..apa jua yg hendak dikerjakan semoga mendapat keberkahan ALLAH..