Friday, November 04, 2011

...TERHARU...sob sob sob...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

U olsss...first thing nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....Rasa macam baru saja menyambut Raya Puasa ni dah Raya Haji pulak...Cepat betoi masa berlalu...

Anyway, taktau kenapa rasa macam nak tertulih entri ni...Sebab terharu sangat...Kemarin one of my old fren called cakap dah terima invitation card...Lepas tu dia terus menangis tersedu sedan...Katanya TERHARU sangat sebab dia tak sangka nama pada kad itu adalah bakal pengantin ni...Then she said sorry coz tak dapat attend...Paham orang dok jauh...Cukup la sekadar iringan doa kan..U ols mst pelik kan awat pulak la dia terharu??Iyolahhh dulu teman ni bukan la spesis ulat bebulu gatai2 nak cakap soal hati dan kawen ni...Dulu mati2 la dok jaja seantero donia TAKMAU KAWEN...Last2 Tuhan nak tunjuk hamek kau...Tapi alhmdulillah la di pertengahan jalan dipertemukan JODOH...Lagipun dia kata dia taktau love story teman ni...Tetiba ja dapat kad jemputan... Tu yang lagi buat sedih berganda...Adoiii takpa nanti sila tunggu gambo2 akan di uplod kat fesbuk ye...

p/s : sangat ramai kawan2 sedang gelak kat aku sebab aku nak kawen... To my dear frens semua, u ols kena terima hakikat okay ahkak yg dulu dok canang sini sana sinun nak SOLO sepanjang zaman ni dah nak kawen....Korang jgn la kutuk2 ahkak ok..Doa la yang baek2 ye...Amin...

2 comments:

missterebozudotdot said...

kak buzu tak mau kawen???ala time tu tak jumpak lagi..munshian pun tak ensem time dulu hahahaha

Anonymous said...

bagoih la weh...
aku yg dulu gedix berlaki masa tem stadi, aku plak dok trang tang tang nih! huhuhu