Monday, December 05, 2011

...Alhamdulillah & Terima Kasih...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

26 & 27 NOVEMBER DUA RIBU SEBELAS detik paling indah dalam hidup saya...Terima kasih Allah atas segala kurniaan Mu...Saya dah jadi bini orang...Kadang2 bila terkenang balik rasa macam mimpi ja...

Ucapan penghargaan buat FAMILY, SANAK SAUDARA & TEMAN2 yang telah bertungkus lumus dalam melancarkan majlis pernikahan dan juga resepsi kami...

To my beloved MAMA and ABAH thank you so much for everything...Both of you have done so many things to make my dreams come true...Jasa mama and abah tidak terbalas sampai hujung nyawa saya sekalipun...Begitu jugak buat my Mak, Aunty2 , relatives sebelah abah yang bertungkus lumus time kenduri and also jiran-jiran yang banyak membantu...

Buat teman-teman tersayang MISI IENA makasih sebab sudi buatkan hantaran saya dan juga En DF, untuk PUAN AZWA pulak buat apam dot-dot untuk majlis nikah saya, CIK SHUDE yang buat wedding cake saya RED VELVET gitu...CIK AZLEEN yang melipat doilies dan ikat reben untuk goodie beg saya dan HUNNY yang sentiasa menemani saya sepanjang majlis...Saya sayang korang..xoxo!!

Akhir sekali, terima kasih tidak terhingga pada semua rakan taulan yang hadir dari jauh mahupun dekat, yang bagi hadiah serta ucapan dan iringan doa...Semoga korang diberkati selalu...Amin

p/s: nanti saya akan cuba buat wedding review saya...

3 comments:

Nor Adilla said...

Tahniah kak buzu..hehe:D

!eNa PnG said...

TQ MU... sory tak dapat teman lama-lama...


TAHNIAH.. i'm happy for both of you..<3

JHaZKiTaRo said...

congrats.. :) anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)