Thursday, December 15, 2011

...My Wedding Review ~ Kad Kahwin...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia...

Entri Wedding Review bersambung............

PART II ::: KAD KAHWIN by GALERI KAD KAHWIN PENANG

Kawan2 yang dikasihi, kad kahwin saya telah di design dan printed by Galeri Kad Kahwin Penang di mana mereka beroperasi di Lebuh Acheh, Penang...

Macam mana saya dapat idea design kad kawen saya ini??? Seperti B2B yang lain of cos lah kita akan sevey dan google untuk mendapatkan idea yang mantap... Saya tak ingat web site mana yang digoogle lalu saya amat tertarik dengan design itu... Saya pun pergi ke Galeri Kad Kahwin Penang dan mereka boleh buat seperti design yang saya nak... Apa lagi terus isi order form dan bayar deposit...

Kenapa saya memilih Galeri Kad Kahwin Penang ?? Pertama setelah saya sevey2 tak banyak kedai printing yang kelass mcm diaorg yakni yang ada latest design macam kat KL ... Kenapa saya tak tempah kat KL saja??? Sebab saya malas nk draft MAP saya ni failed sket bab2 direction...Takot u ols yang studi map tu akan sesat ke mana hala... Harga ??? Bagi saya sangat2 reasonable lebih kurang sama ja yang ditawarkan kat KL dan sewaktu dengannya...  FYI , harga adalah bergantung pada jumlah kad yang kita nak... Which means that lagi banyak kita print , lagi murah kita dapat...




 ...Bahagian depan & belakang...


...Bahagian dalam...
 Overall, saya memang sangat2 berpuas hati dengan servis yang ditawarkan oleh Galeri Kad Kahwin Penang...  For those yang berminat nak tempah wedding card boleh lah menghubungi seperti di bawah ini :-



GALERI KAD KAHWIN PENANG
Alamat : No 85, Lebuh Acheh, 10200 Georgetown, Penang
No Tel  :  +604 261 2799 (Waktu Operasi)

                +6019 447 7550
Email : galerikadkahwin01@yahoo.com
Waktu Operasi :  Isnin - Jumaat (09.15 pagi - 06.00 ptg)
                        :  Sabtu (10.15 ptg - 05.00 ptg)
                        :  Ahad TUTUP
Website :  http://galerikadkahwinpenang.blogspot.com/
#FB : http://www.facebook.com/KadKahwin.Penang

4 comments:

Rina Hamid said...

seeping brp sen buzu? ka ringit2? hehehe

Buzu Ediany said...

Rina --> i print 600pcs ja dpt RM1.30..if print 1000 dpt 80sen..huhu...

Rina Hamid said...

rm1.30 tu skali print smua eh? i nak sket ja..kalo rm1.30 tu agak mahai la bg i..huhu

Buzu Ediany said...

Rina --> yep printing siap matte (betoi ke i eja ni) yg bg licin tu.. tk salah min order is 500..tp tktau la kot bole nego..