Tuesday, April 03, 2012

...Checklist Cuti-Cuti 2/2012...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

Selamat Datang bulan APRIL 2012....Senangnya hati saya sebab esok saya nak p cuti2 dengan rakan2...Destinasi kami adalah SAIGON, Vietnam...Semua dah ready ok...Tanda semangatnya saya :)



Pertama saya kena check dulu kat web PTPTN atau pun IMIGRESEN samada lepaih ke tak nak p luar negara...Jadi baru tat sat saya check jawabannya melegakan saya...Risau jgak derr dok bayaq paling minimum...Kot la terblack list...hehehe



Yang keduanya, saya dah packing kain baju yang hendak di bawa...Masih terdapat banyak ruang lagi...Tidak menjadi masalah kerana ketika pulang komfem beg saya akan padat dan sendat...



Pasport pun masih baru lg...Last saya renew awai tahun sebab p Bali aritu...Ini pun kira OK...



Duit saya sikit saja...Sebab memang tak brapa ada modai...Tapi nak p jugak kan...Korek la tabung mana yang ada...Ini pun saya dah mintak tolong Che' Burn tukaqkan...Tengss bro :)



Kesimpulannya, i'm ready for my next vacation...4 - 7 April 2012 ---> Saigon here I come

3 comments:

Mie said...

Orang kalau ke sana mesti shopping sakan. Duit pun bawak berjuta-juta... DONG... :D

Azian Elias said...

akak tunggu cerita dan gambar je nii.

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaa bestnyer..:)