Monday, January 17, 2011

...HaPPy BiRtHdAy EN DF...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

This round punya entri is about my fiancee; En DF's birthday pada 8 January 2011...A bit late kan entri ni?takpa yang penting birthday celebration is on the dot...Okeh kebetulan 8 January tu jatuh pada hari Sabtu so memang cun lah...So aku pun plan nak celebrate birthday En DF bersama bff aku coz kebetulan si Boboy ada kat KL...We all set nak dinner steamboat kat FLAMING STEAMBOAT yang terletak di Sunway...Tempat di suggest oleh Fidos...We all decided nak amek buffet time 8-10pm...Cerita sket pasai Flaming Steamboat ni, actually kat Flaming ni ada 3buffet session; 5-7.45pm/8-10pm/10pm - 12midnite...And to be advice please make a reservation 1st rather than terus walk in coz tempat ni memang sentiasa full especially time weekend...Buffet dia pun sangat berbaloi RM22.80+ dan terdapat lebih kurang 150 jenis pilihan termasuklah dessert...Makan lah korang sampai boncit fuyut...

Meja telah ditempah seramai 8 orang...Dan siapakah orang2 itu??Sudah tentulah yang dirai, En DF, Cik ZE, Hamzah, Boboy, Tan, Shazli, Fidos and gf...Unfortunately Hamzah tak dapat join kerna ada urusan di kantor...Manakala Tan, Fidos and his gf pulak join lambat sket. Maka yang bersantap di meja itu cuma 4orang...Frust jugak lah sebab diaorg last minit kan...Its okay yang penting enjoi the food...Disebabkan kitaorg berempat sajo so tak jadi nak nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY kat En DF lg maka pospont the time till lagi 3orang tu sampai...Dan akhirnya selamat jugak kami meraikan besday En DF itupun di Asia Cafe sebab diaorang sampai lewat dan sudah time out for buffet...Papa pun even its a simple celebration, yang paling penting saya meraikan hari jadi kamu En DF dengan penuh kasih sayang...
Buat En DF tersayang, Selamat Hari Lahir yang ke 27...Semoga Allah SWT sentiasa memberi rahmat dan mempermudahkan segala urusan kamu di dunia dan juga di akhirat...Saya sayang kamu...Mmmmuahhh
Let's jom layan pix kat bawah
.......................
.............
.......
...
.
...Besday pezen for En DF...


...Tomyam or clear sup???...

...So many of choices...

...Nyumy nyumyy...


...Udangss yg lazatss kesukaan En DF...

...The tembams...

...@ Flaming Steamboat...

...Cuppies for En DF...

....bukak lah mulut nak suapp...

...happy nyer En DF saya...

...Kiss Kiss...

...@ Asia Cafe...

...Boboy + Shazli...

...Tan + Shazli...

3 comments:

mEiZ SHA said...

heapy besday gak en.df..;D

Buzu Ediany said...

Buzu --> Meiz Sha

Makaseh bg pihak En DF...hehehe

hannah yunos said...

aku pun suka lepak kat flaming tu. datang awal2 sume barang fresh lagik. hehehee =p