Thursday, January 13, 2011

...Oh no seMinggu jER lagi???...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia
Hari ni hari Khamis...Minggu depan hari Khamis aku akan bercuti2 ke Indon...Ke mana lagi kalau bukan ke Jakarta dan Bandung...Again??yeahhh selagi tak jemu berbelanja kat sana dan selagi AA sudi offer tiket murah kan...Ni semua pasai AA offer tiket murah lah...tak fikir terus je beli...At the end....Hahahhaa...Ada rezeki sampai lah if tadak rezeki apa buley buat kan...
Jom check tengok apa yang dah ready...
..................................................
.....................
..........
..

Passport...Okeh lambat lagi nak expired...

Beg bagasi???huhu kain pasang yang beli dlu pun tak habeh kemas lg...Still dalam beg lagi...
Tengok lah weekend ni baru nak susun atur...
Hotel dan Pak Supir booked...This time akan menginap kat Hotel Guntur, Bandung...Sebab dekat sket dengan Pasar Baru...Yehhaaaa....Kat Jakarta pulak still booked Hotel N1 sebab dekat dengan Tanah Abang...Yessszzaaa!!!!
Setakat hari ini, RM1 = Rp2900
Tu diaaa dari ataih semua dah ok tapi bila mai bab yang terakhir ni...Poning kepala den...Sebabnya mcm mana nak tukaq duit tengah mengalami krisi kewangan ni...Semuanya akibat kehabisan berbelanja masa tunang aritu...OMG!!!Lagi seminggu ni...mintak2 lah menang loteri ka...Duit jatuh dari langit ka...kuikuikui...

3 comments:

Yan said...

Shopping barang kawin ke?

Buzu Ediany said...

Hurmm tu lah cadang mcm tu jgak..tgk lah servey mana yg murah,,

!eNa PnG said...

pergh... dasyat...:)):)):))