Tuesday, December 14, 2010

...Darah MaNis???BeTuL Ker???...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia
Arini taktau pesaipa sangat tadak mood nak buat keja...Hurmmm rasa bukan setakat harini ja kot pendek kata minggu ni lah...Bukan apa jantung dengan urat nadi dok berkelodak nih...Excited pun ada, nebes pun ada macam2 la selagi tak kunjung tiba 18 December 2010...Lagi dok tengok kalendar selagi tu lah ketaq kepala lutut...
Anyway uols just nak sharing, insyaAllah 18 Dec 2010 ni saya akan ditunangkan dengan En DF yang tercinta...Diharapkan Majlis Pertunangan kami nanti akan berjalan dengan lancar...So far preparation alhamdulillah semuanya dah diaturkan cuma menunggu datangnya pihak rombongan dari Langkawi pada hari langsungnya majlis...Rentetan itu, ramai jugak yang berpesan suruh berhati2 dan sentiasa sabar ketika dalam ikatan pertunangan...Kata mereka orang yang bertunang ni BERDARAH MANIS...Banyak dugaan dan cabaran sebelum melangkah ke step yang seterusnya...Betul ke??Sila komen pada yang sedang menjadi tunangan orang atau pun yg sudah melaluinya??Risau jugak nih memikir...InsyaAllah saya yakin dengan Allah SWT, semua yang terjadi adalah yang terbaik buat umatNya...Maka dengan itu iringan doa kalian semua amatlah saya harapkan...Sekian terima kasih...

4 comments:

Yan said...

Ikut je nasihat org tua.. Congratulation ye

che'Burn@che'Qis said...

we r happy for u..all the best!

Buzu Ediany said...

Buzu---> Sis Yan & Che Burn@Che Qis

Tenkiu ye...

!eNa PnG said...

chewwahhh...




tak sabaq nie :P