Tuesday, March 29, 2011

..Pindah RumAH dan MenCAri RUmAH???...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia



...Huhu semalam terima panggilan dari owner rumah sewa skang...Katanya mahu menjual rumah yang aku dok sewa skang ni...Tapi masih belum ada buyer...Ayoyo nanti kalao dah ada buyer aku kena nyahh la dari situ...Adehhh tak suka tak suka...Aku baru ja merasa kenikmatan duduk kat sini aleh2 nak kena carik umah lain...Walaupun hidup bujang dan barang2 pun tak lah banyak sgt tapi tetap perlu diPACKING dan paling penting kena sewa lori jugak...Eh lupa cari lori bkn paling penting...yang terpenting dari penting adalah RINGGIT MALAYSIA...Nak kena bayaq deposit umah lagi...Sewa lori lagi...Haiyakkkk mak tak suke lah...Mintak tukaq balik Penang boleh??senang tak payah pikiaq umah sewa...Dok pree lagi...Tolong2 sesapa yang ada contact rumah untuk disewa area SERENDAH and preferable ANTARA GAPI...Single Storey below RM300...Sebab umah skang cuma RM300 okeh utk single storeyy...Murah kannn??Tengok la kawasan...



4 comments:

Yan said...

Murah tu sewa.. Akak memula sewa dulu RM600, apartment tahun 95.. ta[i KL lah.. mana ada murah..

!eNa PnG said...

pindah kat mana pulak? dok elok2 umah tue ok... :(

Buzu Ediany said...

Kak Yan ---> tu lahh flat cabuk kt s.alam pun rm500...tgk area lah...kt area sini rumah pn murah...single storey pn stil below 100k...

Mu---> kalo owner dh dapat buyer utk rumah tu kawe kena pindah lah...huhu kalo bole mmg tkmo pndah2 sbb lecey la...

!eNa PnG said...

tue la pasai.. leceh pindah-pindah nie..:(