Thursday, May 12, 2011

....ANNOYING PEOPLE...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

Tajuk entri yang agak stern okeh kawan-kawan....Bukan apa, lately ni rasa ada beberapa orang yang sangat IRRITATING lah...Terasa ketenteraman hidup aku agak tergoyang sket lah...And to be frank, i really don't like okeh!!! True, bak kata orang kan mulut tempayan bole la nk tutup, mulut manusia nih memang tersangat payah...Anyway tha't what we called LIFE...Kalau tak experienced macam ni tak fun lah life korang kan...Kena ada up side down...Tapi jangan la selalu sangat diknon oiii!!! Termometer I ni pun boleh letupss kebaaabooommm!!!

4 comments:

!eNa PnG said...

amboi... annoying by who?

@xiM said...

salam 1 Malaysia katanya..

Buzu Ediany said...

Mu ---> nnt i stori okeh...sgt membebankan pala otak...

Axim ---> biasa la kerajaan sgt...

Yan said...

hidup nikan ada pasang surut nya..ada happy n unhappy nya.. sabar je lah ye..