Friday, May 20, 2011

...Family Dinner @ AROMA IKAN BAKAR...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia



Whhoppppss nampak pic kat atas nieh???haaaa entri kali ni cerita pasai makan...Last wiken my parents datang sini...So memang mama dah cakap awal2 lagi nak p makan kat AROMA IKAN BAKAR (AIB)...Okeh set..Aku dah pun booking table awai2 sebab memang dinasihatkan kalau nak p makan kat AIB ni better korang book siap2 sebab takot bila sampai nanti tadak table...Tanak stori panjang2 so let's see what we ate!!!!!

|

|

|

|

V


...Jenahak 3 rasa...

...Bawal Sweet & Sour...

...Sotong Goreng Tepung...

...Ketam Masak Cili...

...Jack muka sengal...

....En DF dengan tok aku...

...Ini adalah hidangan kami..sampai tak cukup meja...

...Makan jangan tak makan...

...Apa agaknya depa dok sembangkan...

....Kat sini lah tmpat nk pilih2 ikan...Perlu diingatkan sila igt no meja skali ye...

Haaaa...dah tengok kan apa yang kami makan??well well well sebenarnya ada lagi 2 menu tak sempat nak snap...IKAN CENCARU BAKAR dan PARI BAKAR...Dicicah pulak dengan air asam...Perghhhh tiada kata sesedap yang dirasa...Ayaq pulak 1jug TEMBIKAI LAICI + 1 JUG AIS KOSONG...Table kami pulak memang kat tepi pantai...Layan diknon oii...Dan yang paling penting, total kesemua makanan2 itu adalah RM162.50...MURAH!!! So nak pegi lagi...

Okeh kat sini disertakan alamat dan contact number in case kalo u ols berminat kan...

AROMA IKAN BAKAR
Jalan Pantai Jeram
45800 Kuala Selangor
Selangor Darul Ehsan
+6017 3163117 / +6019 2084452
Or u ols bole find them kat FB...Search je AROMA IKAN BAKAR...

3 comments:

Mie said...

Penah gi sini. Orang mengemut ramainya.. tunggu order sampai sejam lebih... hangin jugak la. Sibaik ada angin laut... hehe

Buzu Ediany said...

Mie ---> betul2..esp kalu time gaji n time cuti skolah..sgt ramai..sbb penah skali pegi nk msuk smpang tu pn dh jem..then ktaorg p mkn kt tpt lain.

Yan said...

Dulu tpt ni siap jam waktu malam. no parking space. now dia dah sewa tanah depan tu.