Wednesday, May 04, 2011

...MuLut LonGkaNG...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia



Entri yang tiada erti buat korang tapi menimbulkan kemarahan pada aku...Yesssza memang mak marah sangat u ols sebab tanpa sebab mak DITUDUH menda yang mak tak buat...Senang cita FITNAH lah tu...Kau boleh SABAR ke??Owhh berapi diknon oiii sebab kenal orang itu pun standard bawah tapak kaki terpijak taik ayam pandu...Ha korang leh bayangkan camna tak??Lu fikir lah sendiri...Tak penah terfikir kot nak buat menda seperti yang digebang...Yang tak paham kenapa la si mangkuk pecah tu nak carik pasal??Owhhh lu silap orang la carik pasal dgn gua...Sebab HATI gua dah BENCI sama lu...Terima lah natijah nya...Rumah gua...kenduri gua, duit ringgit gua memang gua HARAM buat lu...Mintak ampun ye En DF and family sebab mmg takleh nk jadi FAKE dekat si mangkuk pecah tu...Nak cakap kurang ajar pun tak kesah...Hati gua panas...Gua paling takot nanti anak2 lu pun gua benci nak nengok muka!!!!

6 comments:

Yan said...

sabar beb ...sabar...

biarkan aje lah...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

mEiZ SHA said...

waaaa sabr buz...darah manis nie..:)

azmnor said...

Salam kenalan Buzzu...,

Terima kasih follow my blog....and see around my blog...tq again..

oppss sorry .... are still anger...

Buzu Ediany said...

Kak Yan ---> huhu mmg dok tgh sabar ni..kalo x, mau nya dh kena serang hendap..hehehe

Zuwairi ---> ok noted..

Meiz Sha ---> heheehe takleh manis2 sgt...nnt diabetis lak..kurangkan gula dlm mknan,bykkan dlm snyuman..cewahhh

Azmnor ---> sure slalu akn blogwalking...nway dah ok dh..cuma that time je tkleh nk control temper,so luahkan kt blog...hehehe
p/s: tq jugak for following me...

!eNa PnG said...

beb... ape cher nie.. cer citer cer citer...