Thursday, June 16, 2011

...1 Malaysia MEGA SALE Carnival 2011...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia...


...Pic taken from google image....

Masanya sudah tiba...untuk menghabiskan masa di shopping malls...Tu tak kira menghabiskan ongkos lagi...hehehe...Yeahhh bebeh mid year mega sale is back...tapi kali ni dipanggil 1 MALAYSIA MEGA SALE CARNIVAL...Kelasss kau.. Semua nak 1 Malaysia gitu...Mega Sale ni starts from 15 JUNE ~ 31 AUG 2011...Ha 2bulan setengah...hamek kau...lama gila...Boleh sekali harung nak shopping baju raya kan...

Ini yang buat aku tak senang duduk ni...dok dengaq orang ni habaq crocs sale la..mango sale..semua kedai ada diskon hebat...ohh yeehh memang hebat!!! Cuma duit aku sajo yang tak berapa nak hebat...Actually aku memang suka kalao bab2 shopping ni...Kadang2 tu pantang dengaq ada sale, wajib pegi beli tak beli belakang kira...Sebab shopping time sale ni memang berbaloi-baloi nak pulak orang kebanyakkan macam aku kan...Beli tiket flite pun bila ada sale saja, beli lain2 pun tunggu sale...Itu namanya BIJAK BERBELANJA....Tak gitu??

Okeh kalo u ols nak tau tang mana yang ada sale yang gila-gila...sila layari laman web ini...SHOPPING N SALES and be the first to know (diaorang pnya slogan)...

Akhir kata, SELAMAT BERBELANJA DENGAN BERHEMAH...RANCANG KEWANGAN ANDA DENGAN BIJAK!!!

1 comment:

Yan said...

bahagia hidup kalau leh shopping saja kan...