Sunday, June 05, 2011

...Selamat Pengantin Baru ~ Wati & Firdaus + Dayana & Azri...

Salam Ceria dan Salam 1 Malaysia

Bulan May baru saja meninggalkan kita dengan penuh 1001 kenangan dan memori kan??Now dah bulan Jun...Cepat sungguh masa berlalu skang ni...Anyway end of May aritu aku sempat balik ke Penang attended fren's wedding...2 hari berturut2 makan nasik minyak...Waduhhh cukup excited and buat lagi membara tak sabaq nk kawen...Opsss..


...Firdaus & Wati...
28 May 2011 ~ Tahniah buat pasangan ROSMAWATI dan FIRDAUS...Majlis diadakan di Teluk Kumbar, Penang...Actually Wati ni member masa study kat UiTM Jengka dulu...Kira 1 geng yang sekapla la dan hu ha...Wedding berkonsepkan RED & BLACK gitu...Wow cantik sangat...Teruja pulak aku...Yang pasti teh tarik and ayam goreng kat kenduri wati shedapppp!!!

...Azri dan Dayana...


29 May 2011 ~ Selamat Pengantin Baru buat pasangan DAYANA dan AZRI...Harini ke Kuala Mengkuang, Bukit Mertajam bagi menghadiri majlis perkahwinan Dayana dan pasangannya Azri...Kelass u olss wa cakap wedding dayana ni...Kaler tema fushia pink...Suka dengan pelamin dayana...Khabarnya 2ekor lembu ditumbangkan dengan jemputan seramai 3000 tetamu...Fuuhhhh 1st kenduri memang excited kan...

Jom kita layan gambar2 sekitar majlis perkahwinan mereka...


...Sesi menulis GUEST BOOK...

...Pelamin Wati & Firdaus...

...Pelamin Dayana & Azri...


...Pengantin bersama di apit oleh dayang2...

...Pengantin dan pengapits...

...Wedding kek sponsored by Shud...nnt aku nk jgk red velvet ok shud!...

...Azwa, Leen dan Shude...

...We ols yg menghavockan majlis...

...Sesi potong kek pulak...
...Me with Wati...
Akhir kata, semoga perkahwinan yang suci ni sentiasa mendapat keberkatan dan kekal hingga ke akhir hayat...Amiiinn...


p/s: ni yg buat aku tak sabaq nak nek pelamin..hoverr kan??hehehe

2 comments:

Yan said...

comel2nya pengantin. pelamain pun cantik..

Buzu Ediany said...

Kak Yan --> yess pngantin mmg meletopss..cuma bakal pngantin ni ja tktau mcm mana nt..hehehe...peace